perjantai 27. kesäkuuta 2014

Viikonloppu tuloillaan..

On taas hetki vierähtänyt, kun olen viimeksi tänne kirjoittanut. Työ ja sen jälkeinen vapaa-aika ovat vaatineet veronsa, etten ole jaksanut konetta avatakaan ;)

Just tuossa äsken katselin kalenterista. Kolme viikkoa pitäisi vielä odottaa, että on taas langanvaihto edessä! Jotenkin olen hieman malttamaton :D Tai lähinnä "innostuksesta" odotan jo seuraavaa aikaa :) Vastahan mä viime viikolla kävin vaihdattaa ensimmäisen langan! Haha!!

On ehkä turhan aikaista, mutta olen tutkaillut jo hampaidenvalkaisu -juttujakin. Siinä vaiheessa, en enää epäröi laittaa rahaa valkaisuun. Todennäköisesti tulen tekemään sen samalla klinikalla, kuin tämän koko projektin. Mutta...mielihän voi muuttua. Onhan tässä kuitenkin vielä aika paljon siihen, että nips naps nuo kojeet häviää! :'D (kun alhaalle eivät oo ees vielä tulleet, hahahahah)

Langanvaihdon jälkeen ajattelin, että se näkyisi selvemmin kun aiempi, mutta toisin on :) Ei se kunnolla näy. Työkamutkin ovat sanoneet, että jos he eivät tietäisi raudoistani, niin ei niitä huomaa :) Ellei tule ihan iholle.

Kipua ei ole ollut. Se on positiivinen juttu. Edelleen vamma-etuhampaat, jotka eivät ohuen ohuita juttuja saa purtua :( Mutta muuten ruokavalio on ollut aika "normaali". Niin normaali, kun näillä rautahampailla voi olla:D Karkkia en oo kunnolla syöny aikoihin. Töissä oli namuja aika lailla tarjolla tällä viikolla, mutta pehmeät ja suklaat olivat mun juttu, kun niitä vähän pieni :D Sokerihiiri nautti myös sokerikorpuista viime viikolla, koska ne uitettuna maitoon on ihan hiton hyvää! En ollut aikoihin syöny :) Täytyi vaan tovi odottaa, että se pehmentyi kunnolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti