perjantai 6. kesäkuuta 2014

Arkajalka

Kaksi päivää loman "kohokohtaan" ja hampaatkin muuttuu araksi! :D "Söin" ekaa kertaa ruisleipää tänään. Sellaisia Vaasan valmispaloja. Se tuntui jotenkin sitkeälle, vaikka aivan tuoretta olikin. Etuhampaat ei pystyny pureskeluhommiin ollenkaan, niitä aristi. Muut hampaat on ollu aivan oukkidoukki pureskelun suhteen. No, mä nautin sen leivän sillein pienennettynä. Oli se herkkua :) Ruisleipää ei voita mikään vehnämössö!

Viimeksi kirjoitin vekkulista tunteesta, että hampit ois liikkunut. Sitä mieltä edelleenkin olen :D Ne varmaan siksi tuntuvatkin nyt aroilta?

Hampaiden pesukaan ei enää kestä ihan niin kauan, kuin aluksi! Naureskelinkin tuossa yks päivä, että ei voi kukaan väittää ettei tää tyttö hoitais hampejaan! :D Sen verran tulee niitä jynssättyä. On hammastikkui, hampilankaa, "pulloharjoja" jajaja. Hammaslankaa en ole päivittäin käyttänyt. Suuhyggarikin sanoi, että varsinkin nyt kun on raudat niin se tulee viemään aikaa. Pulloharja on aika hyvä vaihtoehto siihen hommaan. Mutta ei se lanka pahitteeksi ole. Se tuntuu kyllä hassulta. Ei ainakaan tunnu samanlaiselta kuin ennen!

Siitä asti, kun kojeistettiin, on vähä pelottanut jos ne nappulat lähtis! :D Näin loppuviikon kynnyksellä mietin, että kuhan eivät lähde reiluun viikkoon!:D Silloin oikoja/suuhyggari sanoi, että yleensä ekan kuukauden aikana saattaa lähtee. Mutta nou hätä, niissä on kuukauden takuu siitä päivästä, kun ne on laitettu. Toki, riippuu tietenkin, miten ne ois lähteny. Jos tahallaan menee syömään jotain todella kovaa tms, sitten tuskin korvaisivat.

Näihin sateisen aurinkoisiin tunnelmiin, hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti