lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannus

Hyviä Juhannuksen pyhiä! :)

Juhannus on mennyt rauhaisasti. Tällä kertaa aivan kotosalla. Työt kutsuvat sunnuntaina, niin ei tässä edes säidenkään takia viitsitty mihinkään lähteä. Hyvä näin, ihanaa olla kotonakin välillä ;)

Pari päivää sen langanvaihdon jälkeen tuntui "pari pykälää" vasemmalle yhdessä hampaassa, että se "heiluis". No, sellainen pieni paniikki, että rupeeko hampaat irtoilee :D hahha. Mut ehkä ne nyt rupee liikuskelee enemmän ja siksi tuntuu vähän tuommosta. Toivottavasti näin on! :D En kyllä millään malta odottaa, että joskus näkis muutoksia!

Langanvaihdon yhteydessä oikoja kyseli oonko jossain rekisterissä (en muista nyt nimeä), jotta saan ilmoituksen suuhygienistikäynneistä. Hänen mielestään kolmen kuukauden välein pitäisi käydä. Nehän ovat paaehtoisia, jos haluaa käydä. Ei sillä, varmaan ihan hyvä, että joku puhdistaisi kaluston kunnolla. Mutta, ihmettelen kun esim. ystävälläni, jolla on raudat, niin hänelle ei mitään tällaista ole edes mainittu. Onko kyseessä vähän rahastuksen makua vaiko... Koska suuhyggari maksaisi varmaan taas sen jonkun n. 170e. Tai, nyt kun on raudat niin mistäs tiedän, josko olisi kalliimpi. Kaikenlaista rahastusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti