perjantai 6. maaliskuuta 2015

Eteenpäin kohti kevättä!

Tänään tajusinkin, että en ole viikon takaista käyntiäni ilmaissut tänne mitenkään! No, "Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!" ;)

Viime kerralla oli pääasiallisesti yläkaaren tsekkaus. Yläkaari vaihdettiin ja alakaarta vain pihtien avulla aktivoitiin. Kuten taisin jo aiemmissa päivityksissä mainita, nyt keskitytään täysillä yläkaareen ja niin tehtiin! Hiomista olemme tehneet nyt ainakin neljällä viimeisimmillä kerroilla. Omaan silmään ne kyllä kaventuvat mukavasti ja varsinkin, kun vertaa koko alkuperäishammaskalustoon.

Hampaat ja naama olivatkin sen jälkeen loppupäivän puuduksissa, mutta mitäpä sitä ihminen ei kauneuden eteen tekisi?? Vai mitä :D "Pitkästä aikaa" yläpuoli oli kyllä todella hellänä käsittelystä. Jos syöminen on ollut aina välillä vaikeaa, niin nyt oli hampaiden harjaus. Yleensä kipuilu on parissa päivässä ohitse, mutta tämä kesti ainakin vajaan viikon verran. JA varsinkin kun miettii, että hampaita täytyy pestä aamuin illoin. Ei naurattanut!

Puhuttiin myös kirurgin konsultaatiosta, kun joudun oikomisen loppupuolella (kun raudat ovat vielä suussa) tai sitten homman jälkeen mennä näyttää ienvetäytymiäni. Ienvetäytymät ovat olleet osittain jo ennen kuin koko oikominen aloitettiin. Sille ei vain ole mitään voinut, kun joutuu oikomaan niin ien on siitä sitten rasittunut. Mutta positiivista asiassa on se, että kuulemma kaltaiseni potilas oli edellisenä päivänä käynyt klinikalla näyttämässä lopputulostaan kirurgiasta. Kuulemma oli hyvän näköinen. Täytyyhän minun voida oikojaani luottaa, sillä lopputulos koko oikomisesta on hänen käsissään! :D Annetaan kirurgin tehdä viimeinen silaus, kun sen aika on :)

060315
Kuvassa näkyykin, ettei etuhampaitani ole tällä kertaa köytetty yhteen.

Tällä viikolla on kyllä monta kertaa tullut se fiilis, kun saa nuo raudat joskus pois. Oon varmaan sen jälkeen vain pelkkää hymyä! Mutta... ennen kaikkea odotan, että saan syödä ruisleipää (+kaikkea muutakin!) antaumuksella!

Hyvillä mielin hommaa jatketaan eteenpäin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti