tiistai 17. maaliskuuta 2015

Aurinkoa tiistaipäivään!

Kyllä mieltä hellii, kun herää aamulla ja näkee verhojen raosta auringonpaisteen. Kesä tulee! Pelkästä valoisuudesta tulee jo niin hyvälle fiilikselle :) Tänä vuonna talvi oli suhteellisen helppo Helsingissä. Toivottavasti ihan kauheeta takatalvea ei tulisi. Ihanaa, kun kadut jo lakaistu hiekoista, eikä nekään enää narise ja narsku kengänpohjissa.

Maaliskuu on ennättänyt yli puolen välin. Tänään kävin klinikalla vaihdattaa yläkaaren, hiomassa jälleen yläpuolta ja aktivoimassa alakaarta (ilman vaihtoa). Hampaat alkavat olla aika hyvässä mallissa :) Oikojakin totesi, että tämähän alkaa olla pelkkää estetiikkaa nyt sitten. Luvassa on toki vielä konsultaatio+operointi kirurgilla. Toinen oikoja myös katsoo estetiikkapuolta, jotta saadaan mielipiteet myös toisilta :) Mielestäni se on todella hyvä, tuleepahan tarkasteltua sitten usealta kantilta.

Aika on mennyt kyllä todella nopeasti. Sanoinkin tänään, että vastahan nämä laitettiin viime toukokuussa. Näiden kanssa elämiseen on niin tottunut, että ihan pelottaa omalla tavallaan ajatus, kun näitä ei enää ole! (sitten joskus...) Oikoja sitten kertoikin, että aamulla oli juuri käynyt potilas, jolta otettiin kojeet pois. Huh huh...se tunne on varmasti niin hieno! Itse niin herkkänä ihmisenä varmaan tirautan parit kyyneleet! :D

Sain tänään taas nähdä kipsiveistosta hampaistani ja kyllä se vain niin on, että joka kerta tulee vain mieliteko: Aion tehdä samat, mitä ystäväni aikoo. Hakata koko homman vasaralla rikki! :D Mulla ei ainakaan tule ikävä entistä hymyä!


17.3.2015

En malttanut odottaa siippaa kotiin, jotta hän olisi vakaalla kädellä saanut otettua kuvat :D

Ensi viikolla varasin myös tehoputsauksen suuhygienistille. Hyggari on tällä kertaa se, joka oli alkuvaiheessa kun kävin. Käynnistä saan myös hyvitystä, sillä edellinen kerta ei mennyt aivan nappiin toisen henkilön käsittelyssä. Sen jälkeen muutaman päivän päästä, on taas aika klinikalle. Silloin vaihdetaan myös alakaari :)

Ihanaa viikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti