keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Keskellä viikkoa!

Jee, tää on kuitenkin hyvä viikko! "Velvollisuuksia" enää parin päivän verran ja sen jälkeen koittaa ansaittu lomaviikko :) Kyllä kelpaa!

Asiaan! Eilen kävin jälleen langanvaihdoissa. Tällä kertaa vaihdettiin alapuolen lisäksi myös ylhäältä. Sekä: hiottiin jo jonkin verran kahta yläetuhammasta! En tiedä, huomaatteko eroa, mutta itse ainakin huomasin heti hissiin päästyäni! :D

Hiominen tehtiin manuaalisesti. Se hiontanauha näyttää nopeasti katsottuna hopeiselta lahjapaperinauhalta, mutta onkin sitten metallinen "santapaperi" molemminpuolin. Ymmärsinkin oikojan puheesta, että jokaisella kerralla otetaan pikkaisen kerrallaan ja katsotaan, että omakin silmä tottuu siihen. Hän on aina puhunut, että etuhampaani (ylhäällä) ovat tulppaanin muotoiset. No, eivät ole kauaa! Hiominen ei itsessään sattunut, tuntui vain kuin olisi astetta leveämpi hammaslanka laitettu hampaiden väliin ja vedetty ees taas.

Kaariin tehtiin taas millintarkkoja mutkia. Parin viikon päästä on uusi aika. Oikoja sanoikin, että alapuoli on aika ok, että nyt keskitytään että saadaan nopeasti yläpuoli valmiiksi. Mua lähinnä huvitti, että hän sanoi tuon "nopeasti", sillä hän on aina alusta asti painottanut sitä, että oikominen ei ole mitään nopeaa, ettei kuukaudessa olla valmiita! :D Ei tietenkään olla, tässähän on sellaiset 8 kk mennyt ihan tosi vikkelään :) Tuo ei sitten ollut sarkasmia. Mutta sen käsityksen siis sain, että projekti on aika hyvässä vaiheessa kaikinpuolin :)

Hionta sai mut kyllä niin hyvälle fiilikselle, ettei haitannu loppuillan kasvojen puutuilu enää ollenkaan. Ainoastaan, jo pehmeän leivän syöminen tuotti hankaluutta. Mietinkin, että tämän pehmeämpää leipää ei taida enää löytyä! :D

















Ensi kertaa odotellessa! :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti