tiistai 31. maaliskuuta 2015

Maaliskuu vetelee viimeisiään!

Huomenna on huhtikuu! Sehän toivottavasti tarkoittaa, että ollaan lähempänä kevättä. Tämän viikon säätiedotuksiin jos on uskominen, on kesä vielä kovinkin kaukana. Eilen satoi tuhdisti räntää ja tänään...on ollut viileää ja pilvistä. Aurinko sentään pilkahti illansuussa! Toivoa siis on ja niin on hampaidenkin suhteen.

Viime perjantaina kävin hyggarilla. Ja ah, se fiilis puhdistuksen jälkeen...melkein voisi sanoa, kuin toinen ihminen. Yritin muutaman päivän olla juomatta kahviakin, mutta turha toivo. Kumma juttu, raudat kun tuli lopetin teen juonnin...ja nyt tämän vuoden tammikuussa voisiko sanoa "hurahdin" kahviin. Ennen en pitänyt sitä minään. Asiat muuttuvat!

Tänään vuorostaan kävin vaihdattaa ala- sekä yläkaaren. Alakaari ehtikin olla jo 1,5kk, joten olihan senkin jo aika vaihtua. Alapuolelta napsastiin myös se metallinappula, joka siellä oli ilostuttamassa silloin aiemmin, kun siihen oli köytettynä kuminauhaa. Oikoja totesi, ettei sitä enää tarvita, joten hoplaa!

Mähän tietty ajattelin, että ehkä sitä aluetta jotenkin "pehmitetään" ennen kuin se saadaan pois. Piutpaut. Hän otti pihdit ja vähän väänti...voin kertoa, puristin reisiäni ja suljin salamana silmät. Ei ollut mikään  miellyttävä kokemus! :D Tuntui, kun minulta olisi vastentahtoisesti revitty hammasta irti! AUTS! Tämähän todisti vain sen, että sitten kun joskus aika koittaa ja on kojeistuksen pois ottaminen edessä... huh huh! Laskin tuossa illalla juuri, että 24 kertaa kipua (=brakettia kaikenkaikkiaan suussa), voi olla että tarvitaan kunnon annos särkkäriä sen jälkeen!

Nappulan irroituksen jälkeen hän myös kiillotti hammasta laitteella. Sekös taas surisi sen verran, että tuntui taas että pyörryn siihen paikkaan. Outoa, miten herkkä minusta onkaan tullut...

310315
Mutta loppu hyvin kaikki hyvin! :) Hommahan etenee.

Yläpuolelle kaaren vaihdon lisäksi taas hieman hiottiin samoja hampaita, kuten tähänkin asti.


Muutaman viikon kuluttua taas uudestaan piinapenkkiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti