keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Eka päivä

Noniin, reilu vuorokausi on olleet raudat suussa. Eilen ei mitään pahempaa kipuilua tosiaan ollutkaan. Sen verran vain, että ihan kuin ois saanu puudutuksen yläleukaan. Sen verran turta se oli kaikesta räpeltelemisestä. Olin kuitenkin varautunut "pahempaan" - nappasin buranaa, ettei pahemmaksi muutu.

Ihan turhaan ei oltu sitä ohjeistukseen mainittu, että arkuutta voi purennassa esiintyä. Siispä pinaattikeittoa olen syönyt eilen ja tänään :D Tänään vielä laitoin liottumaan hapankorppua, teki niin kovin mieli (kun ei voi purra kunnolla, vielä!). No, vaikka se oli pehmentynyt tosi hyvin ja täytyi "purra" ne pienetkin palaset, tuntui tosiaan aika vekkulilta ja aroilta. Pelkän keittoruoan syöminen tuntui hassulta! Miten mä ikinä keitettyä perunaa sitten pystyn...? :D Ja niin, ne pinaattikeiton pinaatit jäi kivasti koristaa hammasrivistöä, joten putsaus syömisen jälkeen oli enemmän kuin paikallaan! Ja kyllä sydäntä riipas, kun näin murun syövän kokkaamaansa niiiiiin hyvännäköistä ruokaa eilen!!

Hammaspesu olikin sitten ihan omaa luokkaansa. Vaikkakin ostin klinikalta juuri oikomiseen tarkoitetut päät, epäröin todella paljon niiden käyttöä. Kuvassa näkyvät kahdet eri päät. Vasemmanpuoleista pientä kokeilin. Ohjeistusta sähköhammaskäyttöön oikojalta ei paljoa tullut, "Harjaat vain sieltä ylhäältä, sieltä se on tärkeää." Jäin vaille vastausta, kuinka mä kojeiden päältä uskallan vetästä. Varsinkin kun katoin tuota oikeanpuoleista... Lähtee nappulat vielä irti ;) No mutta, annan palautetta sitten huomenna suuhyggarille, kun menen klinikalle "kotihoito-opetukseen", että kyllä tällainen asia pitäisi näyttää ihan silloin samalla kerralla, kun kojeistetaan. Ihminen, jolla ekaa kertaa rautaa hampaissa, niin ei välttämättä tiedä, kuinka niitä nyt täytyy oikeaoppisesti hoitaa. Tunsin itseni todella avuttomaksi! :D Aamuherätykset täytynee aikaistaa, hampaiden pesuun meni tänä aamuna sellainen 15min. ;)

Oikomispäät sähköhampiharjaan :)

Nukkuminenkaa ei ollut ihan itsestäänselvyys. Aloin jo miettimään, miten oon ennen suuta pitäny päivisin ja öisin nukkuessa! Oikojakin sanoi eilen, että koita rentouttaa suu. Vaikeammin sanottu kuin tehty :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti