tiistai 7. syyskuuta 2021

Välitarkastus

Hyvää tiistaita!

Tasan viikko vierähtänyt ien-operaatiosta ja tänään oli välitarkastus tämän erikoishammaslääkärin pakeilla ja sehän meni tällä kertaa nopeasti ja aika lailla ajallaan sekä positiivisin mielin. Ompeleet poistettiin vasemmalta yläikenen luota, josta palanen napattiin tähän alas. Ompeleiden jälkeen rupesi hieman vuotamaan, sellainen kiva verenmaku suussa - ainakaan kotiin tullessa ei ollut suu täynnä verta. Ehkä se siitä hetken vaati, että tyrehtyi. Tuo kohta, josta palanen napattiin on ainut jossa on nyt parina päivänä tuntunut selvästikin jotain hyvin lievää "kipua", jos sinne jotain esim. mausteista osuu.

Nyt vaan sitten edelleen elellään "varovasti" sen kanssa. Tikit sulaa itsekseen, näyttää ihan kuin ohutta siimaa olisi suussa. Ärsyttävää on se, etten vieläkään saa harjata hampaita normaalisti. Edelleen vaan harjaus/putsaus muille hampaille ja näille kahdesti päivässä purskuttelua. Odotan jo niin paljon normaalia elämää näiden hampaiden kanssa. Sanoinkin tästä siellä, että miten voi jo viikossa tulla mm. hammaskiveä/likaa 😕 Tämän kyllä tuntee, että hampaat eivät ole 100% puhtaat, kun ei pääse kaikkia hampaita harjaamaan totutusti. Se on varmaan sitten putsaustouhut (=suuhygienisti) taas edessä, kunhan aikaa tästä kuluu.

Puheltiin myös jo hieman tulevaisuuteen. Kerroin tästä spesialistin ehdotuksesta teettää toisella tekijällä purentakiskot yökäyttöön. Hän sanoi keskustelevansa tämän spesialistin kanssa, ilmeisesti oli jollain tapaa hieman eri mieltä. Ymmärsi kuitenkin mun huolen, kun kerroin kuinka ärsyttää vuosia käyttää tähän aikaa ja sitten alkaa menemään takapakkiin. Mutta tuota nyt ei kannata vielä liikaa miettiä...elellään hetki kerrallaan ja seuraillaan tilannetta. Ensin tämä suu tältä osa-alueelta kuntoon! 😂

Seuraavan kerran pitää mennä tarkastamaan parin kolmen viikon päästä. Sitä ootellessa...😁


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti