keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Heinäkuu ja viisuri poistoon!

Hei vaan!

Viime kerralla sivuutin nopeasti kesäkuun tsekkausta. Tällä kertaa kerron myös heinäkuussa tapahtuneesta viisaudenhampaan poistosta.

Hommahan eteni näin:

Kesäkuun spesialisti suositteli viisaudenhampaan poistamista vasemmalta alhaalta. Saman puolen ylhäältä, minulta on viisuri poistettu päivystyksessä keväällä 2018. Otin homman hoitaakseni ja varasin ensin eräälle yksityiselle henkilölle ajan, kellä olin käynyt jo aiemmin fiksaamassa hampaita. Koko käyntihän oli ihan farssi; hän ei aikonutkaan ruveta edes poistamaan hampaita, vaikka kyseisen ajan hänelle sai varattua netistä - vaan hän sitten päätti, että putsaa hampaitani... Tiedättekö sen tunteen, kun olet vaivalla saanut varattua ajan ja sitten homma ei lähde siihen suuntaan alkuunkaan, mihin olit jo valmistautunut!?

Onko sulle käynyt ikinä samaa?

Lähdin hammasputsauksen jälkeen silmin nähden pettyneenä ja suivaantuneena, maksoin siitäkin lystistä ja en saanut sitä mitä piti = turha käynti. Varattiin kuitenkin aika reilun kuukauden päähän, josko hän sitten ottaisi hampaan.

Olin kuitenkin päättänyt, että minähän en nää hänen kanssaan hammasta poistele, kun ei saanut sitä tuollakaan käynnillä. Niinpä soitin seuraavana aamuna päivystykseen. Pääsin hyvin nopeasti sisään ja epävarma uudehko hammaslääkäri totesi, että varataan suosiolla kirurgille aika seuraavalle viikolle. Tämä siitä syystä, jos sattuukin, että hammasjuuri on jotenkin hermon lähellä. Sain todella asiantuntevaa palvelua tällä kertaa kaupungilta! Kaupunki voitti kuus nolla tässä asiassa!

Seuraava viikko koitti ja hieman jännitin viisurin poistoa. Sain aika mojovat puudutteet ja niin kirurgi kuin hammashoitaja olivat priimaluokkaa! Tiedättekö miltä tuntuu, kun sellaiset ison näköiset työkalut laitetaan suuhun ja ruvetaan vähän koputtelemaan, että mitäs hammas oisit mieltä poistamisesta. Hammas poistui yhtenä kappaleena (JES) ja pyysin hampaan vielä mukaani.

Loppumatka julkisilla oli aika mielenkiintoinen; mun naama oli niin puudutteissa, että toinen silmä ei menny kiinni ja toinen alkoi nykimään. Hieman tuntui jopa ahdistavalta, mutta näin jälki käteen ajateltuna oli aikamoinen reissu! Apteekissa oli hankalaa puhua eikä siitä kyllä ottanut selvääkään. Parasta tässä oli se, että kun marssin nyt elokuussa uudestaan tämän yksärin pakeille, niin sain todeta, että se on jo poistettu - koska en todellakaan halunnut enää kuluttaa aikaa ja rahaa vallan tyhjästä.

Minkälaisia kokemuksia teillä on kaupungin ja yksityisten palveluista?

Ensi kerralla valaisen teitä hieman siitä, miten tämä "kauan odotettu" tapaaminen yksityisen kanssa meni.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti