sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Elokuun loppu ja syyskuun alku

Syksyistä sunnuntaita toverit!

Tämän päiväisessä postauksessa oli tarkoitus hieman valaista aika lyhyesti, mitä mahtoi tapahtua 16. elokuuta yksityisen erikoishammaslääkärin luona (jossa siis kävin viimeksi heinäkuussa epätoivoisessa hampaanpoistoyrityksessä).

Tarkoitus aloittaa ien-toimenpiteet. Tämä ien-asia on ollut tapetilla muutaman vuoden, sillä itsehän olen ollut tässä passiivisempi osapuoli ja pistin passiivisuuteni vaan elämän kiireiden piikkiin, että vasta nyt olin palannut asiaan tämän tiimoilta oikomishoidon lopettamisen jälkeen. Harmikseni, 16.8. oli ilmeisesti huono aika. Tämä erikoishammaslääkäri myönsi itsekin, ettei "yhtään ajatellut" sitä, että kellohan on jo kuusi illalla ja putiikki menee seitsemältä kiinni ja tähän ienleikkaukseen menee ainakin puolitoistatuntia... Minut saa kyllä välillä hämmentymään asiakaspalvelutilanteissa (=niitä taitoja ei ole), että miksi asiakkaalle ei voida vaikka informoida etukäteen, että ei se tähän aikaan enää onnistu, jos aika kuitenkin näkyy hänen kalenterissaa. Eli minulle jälleen, turha käynti.

Joku varmaan sanoisi minulle, että vaihda jo toiselle! :-D Mieli melkein tekisi, mutta hän on tietoinen tästä probleemasta ja tässä vaiheessa olisi kyllä ärsyttävää lähtee vaihtamaan, koska asiat eivät ole aina niin yksinkertaisia. Ennen kuin löytää hyvän tekijän ymym, menisi taas tuhottamasti aikaa. Käyn nyt nämä lystit tässä ja sitten varmaan tulee tauko :-D

Tulin sitten uudestaan tiistaina 31.8. ja aika oli varattu klo 12, tuolloin se sitten tapahtui - ienleikkaus! Jotenkin sitä maalaa omaan pään sisään tämmöset ajatuksella peace of cake. Jep... Leikkaus meni hyvin, itsehän olin koko ajan "huputettuna" ja puudutusaineissa, jota sitäkin piti lisätä kesken touhujen, koska oli vähän kipeetä.

Enkä ole voinut näin jälkimainingeissa edes itse tuijotella tai näytellä muille, että mitä saatiin aikaan. Olen vaan nähnyt ministi suun raosta hampaita pestessä, että Jesus Kristus. Menee hetki, että paranee ja näyttää edes vähän siedettävältä. Mulle otettiin pala vasemman ylähampaiden ienten läheltä näihin alaetuhampaiden ienvetäymiin. Kuulostaa jo ihan karseelta, saati sitten näyttää! Uskokaa tai älkää, mutta en ole joutunut ottamaan särkylääkettä tähän toimenpiteeseen liittyen. Ainoastaan kun tulin kotiin, niin otin ennemminkin varotoimenpiteenä. Seuraavana päivänä otin siitä syystä, kun en ollut saanut syötyä kunnolla niin päätä jomotti aika tavalla.

Niin ja hampaitahan en oo tuolta alueelta pystynyt/saanut harjata saati puhdistaa normaalisti. Että voikin hammaskiveä tulla vajaassa viikossa hampaisiin. Perusharjauksien lisäksi purskuttelen suuta pari kertaa päivässä sinisellä Curasept-nimisellä aineella.

Ensi tiistaina 7.9. on luvassa tilannetsekkaus, että miten on lähtenyt paranee ja väläytteli hän myös sitä, että tarpeen tullen poistellaan tikkejä. Ei tietoa kuinka paljon niitä on ja mikä on tilanne. Soppakuurilla oltu tän viikon ajan ja vielä jatkuu ainakin ensi viikon. Voitte vain kuvitella, kuinka mä himoitsen kaikkia ihania ruokia! Ja hintalappuhan tälle touhulle on ainakin noin +600€. En enää tässä vaiheessa edes jaksa "tuijotella" hintaa, koska onhan tähän koko lystiin kaikkinensa mennyt rahaa. Mut kaikkia asioita tässä elämässä ei voi suoraan mitata rahassa, koko oikomishoidosta on ollut minulle hyvin suurta iloa niin henkisesti kuin fyysisesti. Olen ollut todella tyytyväinen silloin, kun lähdin tähän leikkiin mukaan ja tiesin jo silloin, että tässä joutuu vielä jälkikäteen korjaustoimenpiteitä tekemään.

Ensi tiistaita ootellen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti