torstai 5. helmikuuta 2015

Aika vierii!

Klinikalla käynnistä on jo reilu viikko vierähtänyt ihan huomaamatta. En vain ole ehtinyt istahtaa ruudun ääreen "kiireiden" vuoksi. ;) Yläpuolelle ei tehty mitään. Alapuolelle vaihdettiin ohuin kaari mitä oli ja köytettiin jälleen tovereita toisiinsa.

Vasemman alakulmahampaan on määrä nousta tarpeeksi, jotta se on samalla tasolla kuin oikeanpuoleinen. En ole aivan varma, meinaako ne jossain vaiheessa siirtää jotain alabrakettia toiseen kohtaan (?). Käväsinkin tällä viikolla treenailun jälkeen näyttää kalustoa, sillä itse on jotenkin hirveän vaikea arvioida, onko se hammas nyt tarpeeksi noussut vai ei :) Klinikalla ei tällöin ollut oikojaani paikalla, joten respan tyttö kyseli toisilta mielipidettä ja lopuksi päätti ottaa hampaistani kuvat kameralla, jotta oikojani voi myöhemmin tullessaan klinikalle olla yhteydessä minuun, jos tarve vaatii. Eikä tarvinnut mennäkää :)


Mutta jälleen sain kuulla, että projekti on edennyt hyvin ja odotellaan, että alahampaat ovat hyvässä vaiheessa! Tämän jälkeen päästään hionta/pienennyshommiin yläetuhampaiden suhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti