tiistai 30. joulukuuta 2014

Toiseksi vika päivä!

Joulu jollottanut ohitsemme taas. Mutta hyviä uutisia:

Palautteen antaminen tuotti tulosta. Sain viikko takaperin soittoa klinikalta, jossa pahoiteltiin tapahtumaa. Oli todella hyvä, että olin antanut palautetta; ajatellen myös muita asiakkaita ja muutenkin. Tällainen toiminta ei kuulu hyvään asiakaslähtöiseen toimintaan.

Palautetta kirjoittaessani en todellakaan ajatellut tehdä sitä hyvityksen toivossa, vaan että jatkossa tämä ihminen osaisi toimia hellävaraisemmin ja toisia asiakkaitakin huomioonottaen. Sain yllätyksenä hyvitykseksi -50% seuraavan suuhyggarikäynnin hinnasta. Kuulostin puhelimessa jo suurin piirtein siltä, etten halua koko hyvitystä! :D Kunnes vasta jälkeenpäin tajusin koko asian. En siis missään nimessä kieltäytynyt hyvityksestä!

Tänään, kun sitten lampsin klinikalle jälleen, vielä minun oikojani pahoitteli tapahtumaa. Se oli kuulemma ensimmäinen kerta tämän oikojan kohdalla, että jotain tällaista on tapahtunut. Ehkä kukaan vaan ei ole aiemmin uskaltanut avata suutaan... Mutta kiitteli hänkin, että olin palautetta antanut. :) Niin se pitää. Ollaan tässä kuitenkin maksavia asiakkaita itse kukin, niin kyllä rahalle pitää saada vastinetta.

Tällä kertaa vaihdettiin ja aktivoitiin yläkaarta. Pihdeillä oikoja teki taas jotain pari mutkaa, ja kyseli hiomisesta - totta helvetissä, niin kuin jo alussa on ollut puhetta! :D Mun "pyöreät" etuhampaat saa kyllä kyytiä. (=oravanhampaat!) Ensi kerralla onkin luvassa konsultointi toisen oikojan kanssa, jotta tulee kahden pätevän ammattilaisen mielipide :) Estetiikkahommia luvassa siis! Huikeen jännää!

Rautalankaa ristiin rastiin! :)


Kurotaan kolo umpeen!



Alakaarta ei vaihdettu, vaan joku kumilenksu systeemi kuromaan koloa umpeen ja jotta keskiviiva tulisi kohdalleen.

Kipua ei tuntunut tänään taas kuin maatessa, kun rautalankoja/kumilenksua vedeltiin toiseen suuntaan :D Olin ottanut ennen aikaa Panadol Zappia, jottei pilaisi mun päivää ihan kerrassaan.

Koneelta katseltiin myös lähtötilannetta ja todettiin, että kyllä ienvetäytymää on hiukka lisää tullut tässä projektin aikana kahteen alaetuhampiin :(

Hyvillä mielin kuitenkin eteenpäin, on niin huikeita muutoksia tullut! :) :) Parin viikon päästä uusi aika!

Hyvää ja rauhaisaa uutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti