tiistai 16. toukokuuta 2017

Tauko

On ehtinyt kulua pitkä tovi siitä, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Johtuu osittain suorastaan laiskuudesta ja sitten siitäkin, että "viimekertainen operaatio" oli tällä haavaa se todellakin viimeinen.

Tammikuussa käväsin näyttämässä naamaani samaisella yksityisellä, missä ienoperaation suoritin. Onni, ettei tarvinnut ruveta jatkotoimenpiteisiin. Ienvetäytymä ei ollut muuttunut "huonompaan" suuntaan - tsekataan vuoden päästä mikä tilanne silloin! :)

Tammikuussa taisin käydä myös retentiokontrollissa, joka on aika lailla sitä peruskauraa - sain kuulla yllättäviä uutisia, että klinikka lopettaa, mutta meikäläisen näihin kontrolleihin se ei vaikuttanut enää mitenkään - onneksi! Oikojani jäi lähialueen yksityiselle pitämään omaa vastaanottoaan jatkossa.

Eniten hammasta kolottamaan on jäänyt tuo ienoperaatio-yksityisen toiminta. Asiakaspalvelu, siitä ei heillä kyllä ollut tietoakaan. Ehkä joku tykkää heidän tyylistään, mutta minä en.

Tammikuun jälkeen sain luvan alkaa harventamaan retentiokiskojen yökäyttöä. Nykyään käytän niitä joka toinen yö vuoron perään... ilmeisesti kesäkuussa pitäisi "luopua" kokonaan, en varmaan kykene :-D olen kuitenkin käyttänyt niitä marrakuusta 2015 jatkuvasti.

Fiilikset ovat kuitenkin olleet kokonaisuudessaan ihan mahtavat. Välillä olen muistellut, enkä kunnolla enää edes muista, miltä tuntui pitää rautoja! Aika kultaa muistot ;-)

Ihanaa kesänalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hei! Minullakin on ikävästi vetäytymiä alahampaiden ikenissä ja nyt vihdoin haluaisin korjata asian. Kuinka hyvin sinulla on ompeleiden jälkeen parantunut, onko lähtenyt enää uudelleen vetäytymään? Entä missä toimenpide suoritettiin ja mitä suunnilleen tulisi kustantamaan? Olisin hyvin kiitollinen vastauksista! ☺ Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitti kommentista ja pahoittelut, että vastauksen saaminen on kestänyt. Parantuminen meni hyvin ja ei ole (onneksi) lähtenyt "sen enempää" vetäytymään :) Eli toivottavasti ei tarvitse enää operaatioita tehdä tulevaisuudessa. Toimenpide suoritettiin spesialistilla toisessa yksityisessä (oli lähete omalta klinikalta, jossa oikomiset tehtiin) Helsingissä (Stoma Forum). Kustannuksia muistelen tulleen jotain alle 200€. :)

    VastaaPoista