lauantai 13. elokuuta 2016

Syksyä kohden

Kesä on mennyt hurjaa vauhtia ohi, ainakin tuntuu siltä kun katsoo tällä hetkellä tuuliseen ja sateiseen ulkoilmaan.

Katsoinkin, että viime päivitys on toukokuulta. Miksipä ei, sillä kesällä on totisesti "parempaa" tekemistä, kun nyhjöttää tietsikan edessä vai mitä?

Kesäkuussa kävin viimeksi retentiokontrollissa, silloin ei tapahtunut mitään uutta maata mullistavaa. Juhannuksen jälkeen molemmat retentiokiskot siirtyi yökäyttöön! Se oli oudon hieno tunne.. Ei tarvinnut enää näprätä niitä vähän väliä pois ruoan tieltä. Eniten oudolta tuntui iltaisin, kun yläkiskoa oli laittamassa paikoilleen: meneekö se enää?!?! No menihän se.

Ensi maanantaina 15.8. menen jälleen kontrolliin. Muistelisin, että oikoja sanoi kesäkuussa, että todennäköisesti alakisko jää sitten kokonaan kuvioista.. mutta se selvinnee maanantaina.

Yritin jo aiemmin heinäkuussa soittaa tähän yksityiseen hammaslääkäriasemaan, jossa tämä konsultaation/toimenpiteen tekevä henkilö olisi työskentelemässä. Harmikseni koko paikka oli kesälomalla ja palaavat vasta tuolloin ensi maanantaina takaisin työn ääreen. Eli, alapuolen korjausprojekti ei ole siis tällä hetkellä edennyt suuntaan tai toiseen. Toivottavasti saan maanantaina jonkun kiinni sieltä ja voisin varata ajan konsultaatioon ja alkaisi etenemään tämä projekti todella loppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti