tiistai 16. elokuuta 2016

Ajatelmia

Noniin, vihdoinkin konsultaatio odotteleepi parin viikon päästä. Saas nähdä millä aikataululla sitten edetään...

Käväsin juuri äskettäin retentiokontrollissa. Eikä ollut mitään muuta erityistä, kuin että jatketaan vielä toistaiseksi kiskot yökäytössä. Alunperin oikoja joskus puheli, että elokuussa todennäköisesti menisi alakiskot kokonaan pois. Tämän kontrollin myötä sitten jatketaankin niiden pitämistä.. Hieman hammaskiveä ja värjäymää hampaisiin tullut, mut sehän on normaalia. Pitänee varata suuhyggarille jossain vaiheessa aika putsaukseen.

Olin jo melkein lähdössä, kun muistin kysästä oikojalta eräästä hampaasta (etuhampaan vieressä heti oikealla), että hiotaanko sitä jossain vaiheessa. Hiominen tuli mieleeni, kun oikoja joskus sanoi, että se näyttää hieman "lapiolta" :-D Ehkä näyttää ehkä ei. Katsojan silmissä.. Nojoo, hetken kun sitä on itse mutustellut suussa ja silmissä, niin ehkä sitä vois kyllä hieman hioa.

Sen sijaan, että oltais ruvettu hiomaan hän katsoi, että se on "palautunut" hieman sisään. No siis mitä kettua... Ei radikaalisti, mutta hieman jos vertaa toisella puolella vastaavaan hampaaseen. Mua rupes niin nyppii, että mistä se nyt voi johtua..missä ajassa se on mennyt sisään jne. Oikoja heitti, että joissain tapauksissa se voi olla kojeiden poiston jälkeen, kun alkaa ne "muutamat kriittiset tunnit" - no niille tunneille en minä voi mitään, sillä kiskon sain vasta saman päivän iltana.

Muutos ei ollut hänen mielestään iso. Korjausmahdollisuuksiakin on, jos siihen päädytään: muovii lisäksi tai sitten yksittäinen hammas otetaan retentiolangasta pois ja jotain vääntöö - näin karkeesti sanottuna.

Tätähän tässä kamppaillaan. Oikoja kertoili, että ikinä ei voi taata pysyykö lopunelämän tehdyt muutokset. Se olikin itselleni jo päivänselvää ja siitä on keskusteltu jo ennen oikomisprojektiin ryhtymistä. Tietyllä tapaa turhaa tässä kitisen, koska näinhän se on...mut ketäpä ei ärsyttäis, että oot käyttäny +7000€ projektiin ja sit pikkuhiljaa alkaa takapakki. Oonko mä kohta siinä lähtöpisteessä? Voisko joku valaista mulle.

Huh, ehkä tarvitsen nyt vain vetästä lisää happea ja relata, että kun ei toljota sitä hammasta liikaa peilistä niin ei se muutos oikeesti mikään maata kaatava ole eikä onneksi ole vaikuttanut negatiivisesti mun hymyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti