keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Häämöttääkö se loppu jossain?

Viime kerrasta ei olekaan kuin viikko. Tänään vaihdettiin alakaari tuttuun tapaan. Hiottiin hieman toista viisaudenhammasta. Oikojan mielestä se kinnasi hieman, kun katsottiin purentaa. Ja edelleenkään en osaa liu'uttaa leukoja suuntaan tai toiseen. Varsinkin kun toinen käskee ja painaa samaan aikaan sun leukaa niin että 'auts'! Se on vielä ihan tosi ärsyttävää! :-D Mutta kaiken kaikkiaan "Loppusuoraa" - kuten hän aina sen niin sanoo.

Tänään poisto on siirtynyt maaliskuulle. Ja mua jo ihan väsyttää ja itkettää ja naurattaa kuulla toi. Koska nää ei tästä pahemmin muutu. Tai en sitä enää näe. Mulle nää näyttää ihan jo valmiille. Mutta oikoja haluaa vielä nostaa jotain kohtaa... aaargh. Ymmärrän, pitäisi antaa ammattilaisen hoitaa eikä alkaa amatöörinä tässä pätemään! :D Vaikeammin sanottu kuin tehty. Pääasia, että ne valmistuu ja saan sitten lähetteen parodontologille. Jonne pääsen näyttämään ienvetäytymääni.

Tältä päivältä en ottanut kuvaa, koska silmiinpistävää muutosta en havaitse. Kun otin kiskot pois, siinä huomasi hieman, kun alapuolen toinen kulmahammas kinnas toiseen. Mä toivon, että yön aikana ne on jo liikkunu sen verran, että se ei enää huomenna tuntuisi.

Mun viimeaikaiset päivitykset on kyllä ihan täyttä negaa! Anteeksi siitä. Alkaa vain turhauttaa. :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti