tiistai 13. lokakuuta 2015

Bla bla bla

Ei oo nyt hetkeen innostanut tulla kirjoittelee tänne yhtään mitään. Viimeksi taisin mainita, kuinka nää raudat ei viel lähteny yhtään minnekään...

Kävin eilen taas oikojalla. Vaihdettiin yläpuolen kaari ja vähän hiottiin. Alapuoleen ei olla koskettu ainakaan 2-3kk. Mua jopa yllätti, kun mun oikoja sanoi, että "Jossain vaiheessa on vain oltava realistinen ja lopettaa!" Meinasin sanoo tohon, että niin te imette mut niin kuiviin. Välillä kyllä vähän on alkanut tuntuu siltä, että rahaa vaan tänne. Omasta mielestä nää hampaat näyttää jo nyt tosi hyville. Hän "lupasi", että jouluksi viimeistään saisin yläpuolen pois ja varmaan tammikuulle jää alapuoli. Uskon vasta sitten, kun se todella tapahtuu.

Parhaat letkautukset oli myös liittyen siihen, että eihän sitä tiedä miten mun pehmytkudos ym. ottaa tän "kaiken muutoksen" vastaan; voi olla että vaikka 15-20 vuoden kuluttua tarvitsen taas oikomista.

- - - - - - - - Syvä hiljaisuus - - - - - - - -

Siinä vaiheessa kyl tuntui suorastaan vittumaiselta! :D että kiva, maksan näistä ihan kivasti ja sit zädääm tarttisin kohta varmaan lisää oikomista. Ei kiitos! :D Fiilis on tällä hetkellä turhautunut ja malttamaton. Ja ei nyt en jaksa kuunnella sitä "Hyvää malttaa odottaa!" -lausahdusta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti