perjantai 18. syyskuuta 2015

Buu

Tuli käytyy tiistaina vaihdattaa yläkaari joustavaan kaareen. Ensinnäkin ajat oli puolituntia myöhässä. Ja musta on tosi outoo, ettei heillä oo sellaista järjestelmää, mistä vois laittaa asiakkaille esim. tekstaria, jos ajat myöhässä. Välillä on tosi ärsyttävää napottaa siellä odotustilassa, kun ite on tullut ajoissa paikalle odottaan omaa vuoroa. Sitten, kun vihdoin tulee omavuoro, niin ne on sillee "Pahoittelut ollaan myöhässä" - ja ite oon aina "Ei se mitään!" Vaikka todellisuudessa kihisen sisäistä kiukkua. Mut mä en oo sellainen julkinenpurkautuja :D No se siitä. Aion tämän palautteen antaa sitten, kun pääsen sieltä lopullisesti pois. Kiitos ja Aamen.

Oon ollu ihan liekeissä siitä, että tulevana tiistaina mun yläpuoli ois lähteny veks. BUU. Ei lähe vielä sittenkään. Paikan omistaja-pro kävi katsoo tän hetkistä tilannetta, ja hänen mielestään, yläpuolella yhden braketin paikkaa pitää siirtää, jotta saadaa oikean puolen kulmahammas ja sen viereinen (en osaa selittää selkeemmin :D ) vielä täydellisempään priimakohtaan. YYYH, tipahdin kovaa ja korkeelta!

Tiedättekö, ku oot saanu mielikuvaa pari-kolme viikkoo, että EI oo enää kauaa siihen, että ne ei oo siinä kohta enää! Sit ne sanookin, et eiku toi pitää nyt vaihtaa eri kohtaan! Meni kyllä fiilikset samantien. Odottavan aika on pitkä! :D Tietenkin, pääasia, että ne on sitten ihan supertäydelliset, kun ne ovat vihdoin valmiit! Täytyy kiltisti malttaa nyt odottaa sinne lokakuulle, josko sieltä yläpuolelta ne sitten häviäisi. Eli kuvista katsoen, oikean etuhampaan viereisen hampaan braketti vaihdettiin uutukaiseen. (Edellisistä kirjoituksista voi tsekkaa, näkyykö paikan muutosta mitenkään. Tässä kuvassa vain pari samaa otosta :) )


Nyt loppupuolella tuntuu, että rahaa saa kyllä uppoamaan ihan huolella noihin käynteihin, kun tämä on viimeistelyä ja parhaimmillaan 2-3 krt tulee käytyä kuukauden sisään siellä.

Tulispa se lokakuu sieltä nopeaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti