sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Toukokuun iltaa...

Viikko ollut sen verran kiireinen, etten heti käynnin jälkeen ole ehtinyt koneelle istahtaa. :(

Kävin siis ma 11.5. klinikalla ala- ja yläkaaren vaihdossa. Yläpuolelta taas hiottiin ja etenkin itsestäni ajateltuna oikean puoleisen kulmahampaan välejä hiottiin, koska sitä pitää vielä saada leviämään. Eli tilaa tarvitaan vielä vähän lisää, jotta mätsää täydellisesti alakaluston kanssa! :) Ja huh huh, kyllä se siitä edestakashinkkauksesta menikin sitten kipeäksi ihan muutamaksi päiväksi :( Ei nyt mitään ylitsepääsemätöntä kipua, mutta sen verran että sen aina huomasi. Ja uuden kaaren seuraksi oikoja köytti monet hampaat yhteen :D Hän sanoi, että saattaa ruokaa vähän jumittua niihin... olin, että no AIJJAA. On tainnut tässä vuoden aikana aika moneen koloon juuttua! :D Ei ole yllätys siis, enkä lähde ruoan jälkeen mihinkään ennen kuin olen katsonut peiliin!

Alapuoli myös vaihdettiin ja taas sielläkin köytettiin hampaita yhteen. Alakaari on joustava kaari, jotta se ei rasita liikaa hampaita. Etenkin, kun on tämä ienvetäytymä alaetuhampaassa ja se ei siitä enää paremmaksi mene ilman kirurgia!

Muuten hampaat etenee hyvin, kunhan tuo kulmahammas vähän liikahtelis niin tulisi tilaa enemmän.





Nopeasti kyllä aika mennyt! Ensi viikolla tulee vuosi täyteen näiden rautojen kanssa ja nyt jo voi itsekin hyvillä mielin katsoa, mitä muutosta on tullut! :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti