tiistai 21. huhtikuuta 2015

Aurinkoa tiistaille! :)

"Pitkä" odotus palkittiin tänään; pääsin käymään klinikalla! :D hip ja hei! ja kerrankin olen kärppänä kirjoittamassa uusinta uutta tännekin.

Aikani oli heti aamu kasilta. Ylä- ja alakaari meni kumpikin vaihtoon! Ja hommahan on edennyt hienosti, kuten kuuluukin. Se latinan termistö mitä aina kuulee, niin kuulostaa omaan korvaan heprealta...mutta kun oikoja tekee pikasuomennoksen niin kaikki hyvin! :) Projektin alkupuolella oli jännittävää, kun näki konkreettiset muutokset ja näin "loppupuolella" on taasen se, että milloin koittaa se päivä jolloin kojeet poistetaan! :D

Taisin jo edellisessä mainita, että omaan silmään muutosta ei enää oikein huomaa. Tänään hiottiin taas vähän näitä mun alkuperältään "tulppaanin"-muotoisia etuhampaita! Siitä sen eron kyllä huomaa, kavennusta on tapahtunut ja hyvä niin!


Ienvetäymä näkyy selkeämmin!



Seuraava aika on taas kuukauden päästä. Mitenköhän maltan siihen asti! :D Tänään on mennyt myös ilman kipua. Vahaa "pääsin" laittamaan pitkästä aikaa, kun terävä metallisen kiinnikeen kohta rupes hankaamaan limakalvoja :( murrrr!

Monessa kuvassa ei olekaan tainnut kielikoruni vilkuilla. Aiemmista hampilekurikokemuksista olen aina saannut kuulla tympeään sävyyn, kuinka koru ei ole hyväksi hampaille. Näin varmasti on, jos sillä leikkii. Minulla se vain lilluu mukana - hyvä, että edes muistan sen olemassa oloa. Eikä se ole kertaakaan osunut hampaisiini! Oikojani ei ole tainnut kertaakaan sanoa mitään ja se on kiva juttu. :) Olisi varmaan eri asia koko korun pitäminen, jos ei pitäisi hammashygienistaansa mitään huolta. Joskus joku h-lekuri jopa sanoi, että onko minulla ollut huulikoru, kun oli jo hieman ienvetäymää silloin alaetuhampaassa...ei varmaan uskonut, kun kerroin että moista korua minulla ei ole koskaan ollutkaan.

Ihanaa huhtikuun loppua! Kohta on vappu ja meillä ainakin paistetaan munkkeja! :D En tiedä vielä, kuinka hampaani siihen upotan, mutta tavoitteet ovat kovat! :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti