keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Häämöttääkö se loppu jossain?

Viime kerrasta ei olekaan kuin viikko. Tänään vaihdettiin alakaari tuttuun tapaan. Hiottiin hieman toista viisaudenhammasta. Oikojan mielestä se kinnasi hieman, kun katsottiin purentaa. Ja edelleenkään en osaa liu'uttaa leukoja suuntaan tai toiseen. Varsinkin kun toinen käskee ja painaa samaan aikaan sun leukaa niin että 'auts'! Se on vielä ihan tosi ärsyttävää! :-D Mutta kaiken kaikkiaan "Loppusuoraa" - kuten hän aina sen niin sanoo.

Tänään poisto on siirtynyt maaliskuulle. Ja mua jo ihan väsyttää ja itkettää ja naurattaa kuulla toi. Koska nää ei tästä pahemmin muutu. Tai en sitä enää näe. Mulle nää näyttää ihan jo valmiille. Mutta oikoja haluaa vielä nostaa jotain kohtaa... aaargh. Ymmärrän, pitäisi antaa ammattilaisen hoitaa eikä alkaa amatöörinä tässä pätemään! :D Vaikeammin sanottu kuin tehty. Pääasia, että ne valmistuu ja saan sitten lähetteen parodontologille. Jonne pääsen näyttämään ienvetäytymääni.

Tältä päivältä en ottanut kuvaa, koska silmiinpistävää muutosta en havaitse. Kun otin kiskot pois, siinä huomasi hieman, kun alapuolen toinen kulmahammas kinnas toiseen. Mä toivon, että yön aikana ne on jo liikkunu sen verran, että se ei enää huomenna tuntuisi.

Mun viimeaikaiset päivitykset on kyllä ihan täyttä negaa! Anteeksi siitä. Alkaa vain turhauttaa. :)








keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Helmikuun tarinaa

Tässä taitaa olla joitakin käyntejä "kirjaamatta", mutta eikai se haittaa :) Olen huomannut olevani entistä laiskempi, koska tämä on niin loppusuoraa ja mitään kovin suuria muutoksia ei ole ilmaantunut. Turhautumista ehkä sitäkin enemmän.

Eilen kävin pikaisesti illalla pyörähtää klinikalla. Kävin nimittäin viime viikolla taas ja kappas kummaa, alapuolen etuhammas oli alkanut mennä sisäänpäin ja ei ollut enää linjassa toisen alaetuhampaan kanssa. Aloin itse jo huolestua, kun tuleva aika olisi ollut vasta seuraavan viikon keskiviikkona. Tuntuu, että tämä loppu on yhtä soutaa ja huopaa -hommaa. Kaiken kukkuraksi, oikoja ei ottanut edes maksua tästä. Menee kuulemma "takuun piikkiin" - liekkö sen takia, kun itse väänsi niitä mutkia viime kerralla, että nyt piti sit tehä mutkat päinvastaiseen suuntaan.


Kuva on nyt vähän heikko, mutta jos oikein tarkkaan katsoo: niin linjassa se ei ole vasempaan hampaaseen nähden.

Eka epäröin, että soitanko vai laitanko viestiä ollenkaan klinikalle tästä. Ajattelin ensin, no tämä on varmaan jotain hänen suunnitelmiaan. Mutta nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, että otin yhteyttä. Enemmän mua ois ärsyttänyt sitten seuraavan viikon ajan yhteydessä tästä vinkua! :)

Uskokaa tai älkää! Mutta eilisen parin väännön jälkeen, hammas oli samantien ruodussaan! En vieläkään voi käsittää; onko hampaani niin "heiveröisesti" kiinni, että parilla pihdin liikkeellä se saatiin taas oikein vai mitä? :D

Mä todella jo odotan, että saisin nämä pois. Aikataulu on muuttunut koko ajan..ensin piti olla tammikuu, sitten helmikuu...jos nämä ei maaliskuuhun mennessä ole pois, niin mä olen ihmeissäni.