keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Hei hou!

Näin ollaan viikko oltu ilman yläpuolta ja onhan se nyt ollu ihan huippua! :) Näihin kiskoihin alkaa pikkuhiljaa tottumaan. Täytyy silti sanoa, että kyllä välillä oikein kehtuuttaa, kun ei pienen napostelun takia viitti näitä ottaa pois ja sehän tarkoittaa, ettei tuu naposteltua turhia! :D

Musta edelleen tuntuu, että harjoittelen kiskojen poisottamista. Ne ei lähe vielä ihan suitsaitsukkelaan. Etenkin, kun ne pitää tasaisesti irroittaa molemmilta puolilta. Noh..eiköhän tässä ajan kuluessa sekin parane! :) Työpäivien jälkeen on vähän väsyttänyt leukoja, kun nää kiskot on sillee, ettei saa suuta ihan kiinni...niin oot sen 8h periaatteessa suu auki :D yks ilta tuntui, että nyt ei mee enää suu kiinni, ku päivän ollu auki! hahha. Muutenhan nämä ovat tosi huomaamattomat! :)

Parhain fiilis on tietenkin ruokahetket, kun nää saa pois! :D No ei, kyllä se hymyily on ihan parasta! Enää ei tartte pitää kättä suun edessä. Ja kappas kummaa, kännykästä löytyy enää vain "positiivisella naamalla" varustettuja kuvia! :D Mua ihan huvitti, kun kelasin kännykän kuvakansiota vuoden taaksepäin; mun perusilme oli tosi synkkä ja ei-iloinen. Niissä kuvissa mulla oli myös raudatkin ja myös ilman.

Ensi viikon aikaa odotellessa, silloin pääsee alapuoli pitkästä aikaa vauhtiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti