keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Unia

Varmaankin se, että rautojen lähtö on jo "melko lähellä" aiheuttaa mulle uniin kaikenlaisia painajaisia! Viime yönä näin unta, jossa etuhampaan braketti oli lähtenyt irti. Ja sehän tietysti maksoi maltaita laitattaa sellainen uudestaan takaisin... Jo yhden braketin puuttuminen sai hampaat menemään lähtöasentoon. Sitten oltiinkin taas lähtöruudussa! :D

Mutta, olipa mukava herätä siihen, että "se oli vain unta!" :)

Täytyy kyllä koputtaa puuta, ennen kuin sanon ääneen :D mutta koko tämän projektin aikana kaikki osat ja muut killuttimet ovat pysyneet aina seuraavaan oikojakertaan saakka :D Eikä sen vuoksi ole tullut lisäkustannuksia uudelleen laittamisista jne.

Toivottavasti ensi yönä on paremmat unet!


maanantai 15. kesäkuuta 2015

kesäkuu puolillaan...

Tsädäm! :D Täällä ollaan...ja ihan myöhässä. Edellisellä viikolla hehkutin, kuinka kivaa on kun oikojalle taas pääsee. Ihan intopiukeena.. Ja nyt sitten vasta muistin päivittää :D Aina ei mee kaikki niin käsikädessä.. Hah! No syy on kyllä ihan selvä, päivittäin kun napottaa päätteen edessä, niin välttis ei tee mieli enää kotona siihen ryhtyä :)

Oon aika huikeen innoissani! Kuten olen aiemmin jo kertonut, etten todellakaan ole halunnut kysellä tätä aikataulua rautojen suhteen, niin viime kerralla sain jo pientä osviittaa! :D Uskokaa tai älkää. Oikojani sanoi, ettei tässä enää kovin pitkään ole, että otetaan raudat pois! "Nehän on sitten vähän suuremmat summat sitten, kun ruvetaan pois ottamaan, niin täytyy sekin sitten katsoa." Uulalalaaaa.

Kaaret vaihdettiin molempiin, hiottiin jälleen ylähampaita. Ilmeisesti ei enempää hiota. Selfieitä kannattaa hampaiden kanssa ottaa, niin tottuu omatkin silmät. Kaarivaihteluiden jälkeen, oikojani pyysi konsultointiapua toiselta oikojalta, joka on siinä aivan PRO! :D Siinä mä sitten pällistelin ja "hymyilin" :) Ja vielä huikeempaa on kuulla hänen suustaan "Aivan mahtava muutos!" Siinä sitä rupee itekin uskoo, että vielä koittaa päivä jolloin nää lähtee mun suusta. :D En tarkoita, että olisin jossain vaiheessa ollut epätoivoinen näiden suhteen. Päinvastoin! :)

Sitten, tein sen, mistä olen aiemmin kirjoittanutkin. Eli...laskin kaikki tähän asti tulleet kulut mun kuittinipusta kansiossa! :D Summaksi sain 4212€, eli aika tarkalleen sinne 6000€ ollaan menossa.

Laskelmoin itse, että saisin elo-syyskuussa raudat pois! :D Katsotaan pitääkö sitten paikkaansa. Toki, summaan tulee sitten lisää kirurgin operointia, kunhan siellä joskus käyn ensin konsultoinnissa :)

Mutta kaikki aikanaan! :)




Hammaskiveä on jonkin verran ruvennut kertymään ainakin alaetuhampaisiin. Ihme ja kumma, oikoja ei siitä edes sen koommin sanonut mitään. Ehkä ensi kerralla hän laittaa lähetteen tehoputsaukseen! :)

Mukavaa Juhannusta! :)

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sunnuntain ajatelmia...

Musta on alkanut viime aikoina tulemaan malttamaton! :D Sen huomaa taas tässäkin, että tiistaina on vasta aika oikojalle ja mä olen täällä nyt kirjoittelemassa! Ennenkuulumatonta... Yleensä olen hieman myöhässä kirjoituksieni kanssa.

Tällä kertaa minua rupesi pohdituttamaan se kirurginen toimenpide, joka on jossain vaiheessa vastassa. Murheeni on kyllä huvittava! :D Mutta... olen vastikään vaihtanut työpaikkaa ja en todellakaan haluaisi olla poissa sieltä minun hammasjuttujeni vuoksi. Enhän minä edes (tietysti) vielä  tiedä, että milloin tätä minun ienvetäytymää operoitaisiin, koska siitä ei ole ollut sen koommin puhetta - muuta kuin, että se tulee "ajallaan". :D Itseänikin lähinnä huvittaa nämä minun mietteeni... Noh jos nyt kävisi niin, ehkä oikojani ymmärtäisi, etten halua vielä näistä raudoista eroon, joten ei mitään kiirettä operaation kanssa ;D Odotetaan ihan leppoisasti syksyyn! ;)