lauantai 21. toukokuuta 2016

Toukokuun ajatelmia

Pari viikkoo takaperin kävin vihdoin perustarkastuksessa. Viime tarkastuksesta on jo yli kaksi vuotta. Hieman olin jännittynyt etukäteen, sillä ajatuksissani jo pyöri, että oikomisen takia minulla on miljoona reikää odottamassa paikkausta!

Hammaslääkärinä toimi ihana mieshenkilö, jonka tapasin ensikerran, kun minulle luovutettiin ylähampaiden Essix-kiskot. Sympaattinen, kertoi koko ajan mitä tekee. Jäi tosi kiva fiilis käydä hänen luonaan. Että jos ketään hammaslääkärissä käynti yhtään pelottaa, niin luulen pelon häviävän, kun astuu huoneeseen :)

Parhainta tietenkin, ettei ollut ollenkaan reikiä! Olin jotenkin aika yllättynyt, koska ajattelin oikomisen "aiheuttaneen" reikiä, koska vaikka harjaa hampaansa hyvin - luulisi sinne jäävän aina väkisin jotain. Lekuri kehui hampaitani ja halusi kuulemma itselleen samanlaiset. Hahah.. Loppu hyvin kaikki hyvin!

Nyt täytyisi ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa varaamaan konsultaatioaikaa sinne parodontologille. Oikoja kertoi edellisellä tapaamiskerralla, että tekee minulle lähetteen. En vaan ole itse saanut aikaiseksi ottaa puhelinta käteen ja rimpauttaa... Täytyy ottaa se nyt aikuisten oikeesti työnalle!

Ens kuussa onkin sitten taas retentiokontrolliaika. Toivon kovasti, että silloin saisin yläkiskotkin vain yökäyttöön. We'll see...