sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Aurinkoinen sunnuntai

Viikonloppu lähenee loppuaan. Työntäyteinen päivä takana ja nyt vihdoin sain avattua tietokonetta, että tulen päivittämään hammaskuulumiset! :)

Tämän viikon tiistaina kävin jälleen kerran oikojalla vaihdattamassa lankaa. Onni ollut nyt mukana, että kipeyttä ei ole ollut. Joten pystyin aivan hyvin saman päivän vielä tekemään duunia. Puhe ei ollut puuroa ja ei pakottanut! Hyvä hampit! :D

Mutta se, mikä tässä on ihan mieletöntä, on muutos mitä on tullut! Purentahan ei ole enää ollut yhtään normaali, se ei oo aiheuttanut onneksi minkäänlaista harmia. Alla olevasta kuvasta näette, kuinka vinohammas on alkanut löytämään oman paikkansa. Aluksi oikomislankakin kulki vinossa, mutta eipä enää niinkään. :) Mä en voi edelleenkään käsittää, miten noita hampaita voi noin vain liikutella :D Tuohon vinon hampaan ja etuhampaan väliin on tullut oikein "pulloharjan" mentävä aukko! Huikeeta! Tuntuu tosi hyvälle, että oikeesti alkaa muuttumaan. Ensi kerralla laitetaan ylähampaisiin noiden brakettien ympärille metalliset "kiinnikkeet", mitkä mulla on nyt ollut muoviset (kuvasta niitä ei paljoa näy, kun ne ovat braketin väriset). Ne on kuulemma sitten jämäkämmät.

Ja mikä parasta: elokuun lopussa mulle tulee vihdoin alas raudat! Homma etenee :)



Alhaalta ylöspäin: touko, kesä, ja heinä x 2

Jos yhtään epäröit, kannattaako tähän projektiin ryhtyä, niin mun vastaus on "kannattaa!!!" :) :)

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Heinäkuu!

Hetki on taas kulunut viime päivityksestä. Kesä on ihmeellistä aikaa, kun koneella ei jaksa notkua koko ajan ;) Vaikkakaan nää säät ei oo ainakaan hellineet yhtään. Tosin, muutosta taitaa olla tulossa! Muun muassa viikonlopuksi on luvattu ihanan aurinkoista ja sen myötä lämpöistä säätä! Ei voi muuta sanoa kuin JES :) Tätä onkin koko kesäkuu odotettu.

Aika menee niin hurjaa vauhtia. Eletään jo heinäkuussa. Viime postauksessa mainitsinkin, etten malta odottaa seuraavaa kiristystä. Toden totta, en malta! :D Tällä kertaa (kuten olen tylsyyteen asti maininnu) hampit eivät ole olleet kipeät, joten odotan seuraavalta kiristykseltä paljon! Taidan sanoakin heille, että ei oo tuntunu nyt missään, joten pistäkäähän parastanne! :) Puolessa välin kuuta pääsee taas klinikalle.

Joku saattais pitää mua hulluna, että miks mä niin haluan sinne. :D Kakspiippunen juttu. Se pirun langanvaihto sattuu, ei tunnu kivalta ollenkaan, et siinä mielessä en halua. Mutta haluan, että tää projekti etenee! :) Omalla painollahan se menee. Mun mielestä muutosta on tapahtunut. :) Ja sehän parasta on. On tuntunu siltä, että nää ois ollu jo ikuisuuden suussa :D Mutta...vasta kohta pari kuukautta. Hitaasti, mutta varmasti!